Rabo Club Support

Clubs en verenigingen zijn het cement van onze samenleving. Een plek van ontmoeten, samenkomen en verbinden. Dat willen we graag zo houden. Daarom bieden we met Rabo ClubSupport kennis, ons netwerk en een podium aan sportclubs en cultuurverenigingen. Het doel is om ze zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Rabo ClubSupport is een initiatief van NOC*NSF, LKCA en Rabobank.

Een club is méér dan een club

Clubs en verenigingen zijn ons tweede thuis. Het is de vertrouwde plek waar de buurt samenkomt, waar iedereen je kent, je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Clubs sterker en toekomstbestendig maken

Sport- en cultuurverenigingen nemen een belangrijke plaats in onze samenleving in. Op de vereniging leren we voetballen, schaatsen, acteren, dansen, gitaar spelen. Daar beginnen grote dromen en worden talenten opgeleid waar we later hartstochtelijk voor applaudisseren. In het stadion, het theater of gewoon langs de lijn bij Zondag 1.

Bovenal is de vereniging of club een sociale ontmoetingsplek waar we graag komen. Waar we vrienden maken en vrienden ontmoeten. Dat is het mooie aan clubs: ze verbinden. En brengen mensen letterlijk en figuurlijk bij elkaar, wat je rang of stand ook is. Het zorgt voor hechte lokale samenlevingen en stabiliteit in het land.

Wij begrijpen het grote belang van clubs voor Nederland. Met ons programma Rabo ClubSupport ondersteunen we clubs om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is belangrijk. Want zonder clubs kunnen we niet. Dat bleek wel toen we er niet mochten komen tijdens de coronacrisis: we voelden ons onthand en wisten niet waar we heen moesten.

Activiteiten Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport is van en voor jou. Samen met jou willen we jouw club sterker maken voor de toekomst. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Hieronder zie je welke drie activiteiten onder Rabo ClubSupport vallen.

Promoot je sportclub!

Vijf tips om je hierbij te helpen

Heb je vragen? Neem contact op met