Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Om de onschatbare waarde van verenigingen te waarborgen zet Rabobank zich samen met NOC*NSF, de aangesloten sportbonden, LKCA en Kunstbende in om verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Wil jouw vereniging ook in aanmerking komen voor Rabo ClubSupport? Neem een kijkje op de website van Rabobank of 

Neem contact op met

Neem contact op met

rabobank@nocnsf.nl

Clubambities

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeren wij met kennis en netwerk in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Iedere vereniging heeft vanzelfsprekend haar eigen unieke ambities. En binnen iedere vereniging spelen specifieke thema’s en vraagstukken een rol. Op welk gebied wil jouw vereniging zich versterken? Door het binden van meer vrijwilligers? Door verduurzaming van de accommodatie? Een solide sponsorplan?

Welke ambities jouw vereniging ook heeft, wij helpen je graag verder met het realiseren ervan. Dat doen we met 1-op-1 begeleiding, masterclasses, workshops en webinars.

Promoot je sportclub! Vijf tips om je hierbij te helpen

Sport doet iets met je! En dat is de reden dat ontelbare vrijwilligers zich dag in dag uit 100% inzetten om het beste uit hun sportclub te halen. Om alle hardwerkende vrijwilligers daarbij een handje te helpen, hebben wij samen met onze partner Rabobank in het kader van de Nationale Sportweek een aantal video's gemaakt met praktische tips om jouw sportclub nog beter te kunnen promoten.