Partners van de Nederlandse Sport

Toegang tot de sport in Nederland

NOC*NSF vertegenwoordigt de sport in Nederland. 77 sportbonden zijn bij ons aangesloten. Daardoor heb je als Partner van de Nederlandse Sport toegang tot 24.000 sportverenigingen en heel veel sporters. Bijna de helft van alle Nederlanders, een kleine negen miljoen mensen, sport wekelijks. Tel daar het aantal mensen bij op dat zelf niet actief is maar wel fan, en je begrijpt dat het bereik van sport ongeëvenaard groot is.

Via een partnership met NOC*NSF kom je in contact met doelgroepen die voor jou als bedrijf of organisatie interessant zijn. Het kan je helpen om je ambitie waar te maken. We zouden het gaaf vinden om het daar met elkaar over te hebben. Dat begint met kijken waar onze doelstellingen overeenkomen en hoe we elkaar kunnen versterken via de sport. Bij een goede match is er veel mogelijk en vormen we samen een winnend team.

Wat maakt een partnership aantrekkelijk?

De invulling van elk partnership is op maat. Dat neemt niet weg dat een aantal aspecten voor elke Partner van de Nederlandse Sport aantrekkelijk is:

  • Toegang tot de sport in Nederland
  • Associatie met Olympische ringen, waarden en sporters
  • Altijd zichtbaar op uitingen van NOC*NSF
  • Rechten van TeamNL, NOC*NSF en selectie van bonden
  • Branche-exclusiviteit

Verder praten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een partnership voor jouw bedrijf of organisatie? Ga naar Contact en maak een afspraak. We vertellen er graag meer over.

Nederland wint

Het uitgangspunt van elk partnership is: Nederland sterker maken door de kracht van sport. Onze Partners van de Nederlandse Sport vullen dat op verschillende manieren succesvol in.