Praktische tips voor jouw sportvereniging

Sport doet iets met je! En dat is de reden dat ontelbare vrijwilligers zich dag in dag uit 100% inzetten om het beste uit hun sportclub te halen. Om alle hardwerkende vrijwilligers daarbij een handje te helpen, hebben wij samen met onze partner Rabobank een aantal video's gemaakt met praktische tips om jouw sportclub nog beter te kunnen promoten.

TeamNL sporters Celeste Plak en Jill Huijbregts hebben hun brandende vragen voorgelegd aan verschillende (online) marketingexperts. In alle vijf de video’s wordt er een ander thema behandeld waarin vijf online marketing tips en tricks worden geven die meteen toegepast kunnen worden binnen jouw eigen vereniging.

Het doel van de video’s is om de kennis op het gebied van online marketing van jouw vrijwilligers te vergroten. Wij willen concrete tips meegeven hoe je op een makkelijke manier nog meer uit de online omgeving van jouw sportclub kunt halen.

Klik hieronder op één van de vijf video’s en ontdek welke tips jij kunt gebruiken voor de promotie van jouw sportvereniging. Op zoek naar nog meer tips en adviezen voor jouw vereniging? Kijk dan op nocnsf.nl/raboclubsupport.

Om de onschatbare waarde van verenigingen te waarborgen zet Rabobank zich samen met NOC*NSF, de aangesloten sportbonden, LKCA en Kunstbende in om verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken.