Roeien NSW

Doe mee als sportclub

Iedere sportclub kan meedoen aan de NOC*NSF Nationale Sportweek. Zo zetten we samen sport én jouw vereniging op de kaart. Hoe? Door de sport een boost te geven. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten rondom de Nationale Sportweek.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarom meedoen als sportclub?

  • Kans om nieuwe leden te werven.

  • Jouw club lokaal in de spotlight te zetten.

  • Meeliften op de landelijke campagne van de Nationale Sportweek.

  • Toegang tot de campagne toolkit.

Stimuleer de sportdeelname

Een vitaal Nederland bereik je niet alleen: hoe meer sportclubs meedoen met de Sportweek, hoe meer sporters we samen bereiken. Sluit aan bij de activiteiten vanuit de Nationale Sportweek voor extra activatie. 

Toolkit

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg nog voor de zomer toegang tot de Nationale Sportweek toolkit. In deze toolkit vind je inspirerende voorbeelden en diverse templates die je, indien gewenst, kan personaliseren om jouw sport te promoten tijdens de sportweek.

Organiseer sportactiviteiten

Hebben jullie leuke ideeën voor sportactiviteiten? Voer ze uit tijdens de Nationale Sportweek! Des te meer geluid, des te meer succes. Vergeet niet altijd de gemeente/ het sportbedrijf of wellicht de sportbond op de hoogte te stellen van georganiseerde activiteiten. Zij kunnen vaak nog extra ondersteuning bieden.