TeamNL@work

Wacht niet met voorbereiden op je volgende carrière

Elke dag beter worden. Sterker, sneller. Grenzen verleggen. Dromen verwezenlijken. Dat is topsport. Maar topsport is niet voor altijd. Na je topsportloopbaan begint je volgende carrière of ga je daarmee verder. Op weg naar nieuwe dromen en doelen. Het is goed om daar al tijdens je sportcarrière over na te denken. Ook omdat het einde van je topsportloopbaan niet altijd te plannen is. Denk maar aan een blessure waardoor je noodgedwongen moet stoppen. Wacht dus niet met het voorbereiden op je volgende carrière.

En dat hoef je niet alleen te doen. TeamNL helpt je daarbij. Een team specialisten staat klaar om je te ondersteunen met loopbaancoaches, het zoeken naar opleidingen of cursussen, loopbaan- en studiebegeleiding en het opdoen van werkervaring. Zodat je op tijd klaar bent voor je nieuwe carrière.

Voor wie?

Topsporters van TeamNL met een A-, Selectie- of HP-status kunnen bij ons terecht voor ondersteuning bij de stap naar een nieuwe carrière na de topsport of voor hulp bij het zo goed mogelijk combineren van topsport en onderwijs. 

Hoe werkt het?

Heb je de A-, Selectie-, of HP-status, of heb je deze status tot twee jaar geleden gehad? En heb je vragen over je voorbereiding op een volgende carrière? Meld je dan op teamnlatwork.nocnsf.nl aan voor een intakegesprek. Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie.