E-learning voor topsporters

Voordat we jouw statusaanvraag kunnen verwerken is er nog een voorwaarde waar iedere topsporter aan moet voldoen: het doorlopen van onze e-learning voor Topsporters-module. Dit is een digitale training die je inzicht geeft in de wereld van de topsport. Het maakt jou bewust van verschillende thema’s die je in jouw sportcarrière tegen kan komen. Het neemt ongeveer 30 minuten van je tijd in beslag.

Thema’s die je doorloopt zijn onder meer:

  • Welke organisaties maken de (inter)nationale topsport mogelijk?
  • Hoe wordt het topsportbeleid in Nederland bepaald?
  • Wie draagt er (financieel) bij aan jouw topsportcarrière?
  • Welke mogelijkheden zijn er voor jou als topsporter met een topsportstatus?
  • Wat wordt er van jou als topsporter met een topsportstatus verwacht?
  • Hoe kan jij als topsporter bijdragen aan een nog beter topsportklimaat in Nederland? 

Het voltooien van de E-learning wordt bij elke aanpassing of verlenging van je status gecheckt. Het is dus belangrijk dat je de E-learning op korte termijn afrondt, daarna kunnen wij jouw statusaanvraag verwerken.

Je ontvangt persoonlijke inloggegevens via e-mail met als afzender no-reply@flowsparks.com. Vind je deze niet in je inbox, houd dan ook je spamfolder in de gaten. Lukt daarna nog niet met inloggen? Neem dan contact met ons op via athleteservices@nocnsf.nl. Veel succes met het maken van de E-learning!

Alvast je E-learning voltooien?

Heb je een IT- of NT-status of verwacht je in de toekomst de stap te maken naar het senioren topsportprogramma van jouw bond? Dan kan je de E-learning ook alvast maken, om meer inzicht te krijgen in het beroep van topsporter. Neem contact op met jouw sportbond. Zij vragen dan een inlogcode voor je aan.